Tina Andersson

Lomma Kiropraktorklinik
Esplanaden 15
23439 Lomma

076-168 61 22 (till kliniken)
070-871 18 89 (direkt till mig)
info@lommakiropraktorklinik.se

Kostrådgivning

 

Jag ser kostrådgivning som en process och kommer aldrig skicka i väg ett standardiserat kostschema till dig och sen aldrig höra av mig igen. För mig är det viktigt att vi tillsammans kommer fram till vad som kan funka bäst för just dig, i din livssituation och med dina förutsättningar.

 

Vad erbjuder jag? Jo, följande:

  • Analys av nuvarande kost. Du får fylla i en hälsodeklaration samt beskriva en typisk dag med aktiviteter och måltider. Detta för att jag ska kunna bilda mig en uppfattning om din livssituation, hur/vad du äter, vad du tycker om och vad vi tillsammans kan göra för att förbättra dina kostvanor.
 
  • Individuellt kostschema. Baserat på dina förutsättningar och mål skickar jag efter analysen av din kost ett schema över hur och vad du kan äta för att uppnå just dina mål, vare sig det handlar om viktuppgång, viktnedgång eller för att optimera din hälsa.
 
  • Uppföljning. Under 4 veckor från det att du fått ditt nya kostschema följs vi sedan åt i den mån du önskar. Du kan under den här tiden alltid höra av dig till mig vid frågor och funderingar, eller bara för att dela med dig av dina framgångar!