Tina Andersson

Lomma Kiropraktorklinik
Esplanaden 15
23439 Lomma

070-871 18 89
massageterapeut.tina@gmail.com

Utbildningar

 
Intensive PT våren 2019; licensierad internationell personlig tränare
 
Bergklint Education hösten 2015; diplomerad kostrådgivare
 
Hälsoteket hösten 2013; diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad massör 
 
Hälsoteket våren 2013; diplomerad massör
 
 

Umeå universitet HT 2013; kost vid träning, fristående kurs, 15 hp

Malmö högskola VT 2013; sports psychology, fristående kurs 7.5 hp

 
 
 

 

Om Tina

Jag är född och uppvuxen strax utanför Simrishamn i Skåne. Jag pluggade ekonomi fram och tillbaka i flera år, i Örebro, Stockholm och på distans men det var först när jag flyttade tillbaka till Skåne och började jobba som receptionist på en kiropraktorklinik som jag fick upp intresset för kroppen och manuell behandling. Efter ett halvår på kliniken började jag på ubildningen till massör. När jag var klar med utbildningen började jag jobba med mitt egna nystartade företag på samma klinik. Jag vidareutbildade mig till massageterapeut för att få ännu mer kunskap och få fler verktyg att jobba med som massör. 
 
Träningen har alltid funnits där men har gått i perioder. Det har alltid varit styrketräningen och löpningen som stått mig närmst och 2014 gjorde jag en rejäl satsning som slutade med en tävling i fitness. Jag är utbildad kostrådgivare sedan 2015 men började jobba med det först 2019, när jag även utbildat mig till PT (personlig tränare).
 
Sedan 2018 jobbar jag på Lomma Kiropraktorklinik, ett ställe jag hamnade på av en slump mitt i mammaledigheten. Här trivs jag fantastiskt bra och det är härifrån jag driver all min verksamhet idag.