Tina Andersson

Lomma Kiropraktorklinik
Esplanaden 15
23439 Lomma

076-168 61 22 (till kliniken)
070-871 18 89 (direkt till mig)
info@lommakiropraktorklinik.se

Utbildningar

 
Privata;
 
Intensive PT  (2019); licensierad internationell personlig tränare
 
Bergklint Education (2015); diplomerad kostrådgivare
 
Hälsoteket (2014); diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad massör 
 
Hälsoteket (2013); diplomerad massör
 
 
 
Högskola/universitet;
 
Lunds universitet (HT 2019-VT 2022 (PÅGÅENDE)); Fysioterapeutprogrammet

Umeå universitet (HT 2013); kost vid träning, fristående kurs, 15 hp

Malmö högskola (VT 2013); sports psychology, fristående kurs 7.5 hp

 
 
 

 

Om Tina

Jag är född och uppvuxen strax utanför Simrishamn i Skåne. Jag pluggade ekonomi fram och tillbaka i flera år, i Örebro, Stockholm och på distans men det var först när jag flyttade tillbaka till Skåne och började jobba som receptionist på en kiropraktorklinik som jag fick upp intresset för kroppen och manuell behandling. Efter ett halvår på kliniken började jag på ubildningen till massör. När jag var klar med utbildningen började jag jobba med mitt egna nystartade företag på samma klinik. Jag vidareutbildade mig till massageterapeut för att få ännu mer kunskap och få fler verktyg att jobba med som massör. 
 
Träningen har för mig, som säkert för många andra, kommit och gått under livets gång. Jag var inte så värst intresserad av träning när jag var yngre men någon gång i de sena tonåren hittade jag styrketräningen och det har alltid varit just den som stått mig närmst och som jag tyckt varit roligast. 2014 gjorde jag en rejäl satsning med träningen och kosten som slutade med en tävling i fitness. Strax därefter utbildade jag mig till kostrådgivare och här någonstans började jag även fatta tycke för löpningen.
 
Sedan 2018 jobbar jag på Lomma Kiropraktorklinik, ett ställe jag hamnade på av en slump mitt i mammaledigheten. Här trivs jag fantastiskt bra och det är härifrån jag bedriver den största delen av min verksamhet idag.