Tina Andersson

Lomma Kiropraktorklinik
Esplanaden 15
23439 Lomma

076-168 61 22 (till kliniken)
070-871 18 89 (direkt till mig)
info@lommakiropraktorklinik.se

Online-/distanscoaching

 
 

Vill du ha hjälp att komma igång med träningen och/eller förbättra dina kostvanor? Då tycker jag att du ska kontakta mig för coaching! Ingenting i utformningen av träning eller kost är standardiserat utan vi utgår från DIG, dina önskemål och dina förutsättningar.


Start: När du vill

Pågår: 12 veckor

 

Exempel på vad som ingår:

  • Ett detaljerat träningsprogram med övningar för hela kroppen. Du väljer själv om du vill träna hemma (med eller utan utrustning) eller på gym.

  • Ett kostschema med menyförslag, recept och tips på hur du kan komponera dina måltider. Allt utifrån DINA förutsättningar och mål.

  • Inloggning till en databas online där du kan föra kostdagbok så att jag lätt kan följa dig och vid behov hjälpa dig med förslag på förbättringar.

  • Coaching! Jag finns tillgänglig på mail eller sms för att svara på dina frågor gällande träningen eller kosten. Har du inga frågor kommer jag ändå checka av med dig hur det går med jämna mellanrum. 

 

Anmälan till: massageterapeut.tina@gmail.com.

 

Efter anmälan får du ett frågeformulär skickat till dig där du bland annat väljer om du kommer utföra träningen på gym eller hemma, samt får fylla i lite kring din hälsa, dina vanor och dina mål med träningen och kosten.