Kickstart - 4 veckor

 

Jobbar du hemma och kan eller vill inte ta dig till gymmet för att träna? Eller har du helt enkelt bara tappat motivationen i de här lite dystra tiderna? Då har jag kommit på lösningen för dig, nämligen min tjänst PT-online!Just nu erbjuder jag 4 veckors PT-online i 2 olika träningsvarianter;


 

1. Du får ett träningsprogram som du kör på egen hand under dessa 4 veckorna med de förutsättningar du har; vare sig det är på gymmet eller hemma, med eller utan redskap. Denna varianten passar dig som har träningsvana och disciplin att köra enligt schema på egen hand eller dig som har möjlighet att träna på gym.

 

 

2. Du kör PT-timmar med mig online via Zoom. Vi möts online 2 x 30 minuter i veckan under de här 4 veckorna och jag guidar dig genom ett pass helt utifrån dina mål och förutsättningar. Denna varianten passar dig som vill träna hemma (med eller utan redskap) och som föredrar att ha inbokade tider för din träning.

 I båda varianterna ingår hjälp med kosten i form av ett kostschema utformat efter dina önskemål och behov. Jag gör även en avstämning med dig en gång i veckan för att kolla hur det går och du har när som helst möjlighet att kontakta mig om du har några frågor angående kosten eller din träning.Pris för variant 1: 1290:-


Pris för variant 2: 2990:-

 

 

Anmälan görs till massageterapeut.tina@gmail.com varpå du får en hälsodeklaration skickad till dig som ligger till grund för utformningen av ditt unika program.