Kickstart - 4 veckor

 

I kickstarten hjälper jag dig som behöver hjälp att komma igång med nya hälsosamma vanor. Kanske är du van vid att träna men har tappat lite motivation och energi nu under våren när mycket ställts på sin ända? Kanske vill du komma igång från noll och få hjälp med att hitta en bra kosthållning och ett sunt förhållande till mat? Oavsett vilken eller vilka delar kring kost, träning och hälsa du vill få hjälp med finns jag här för att hjälpa dig att komma igång för att MÅ BÄTTRE!

 

 

Precis som i 12-veckorsprogrammet PT-online ingår i kickstarten utformning av ett träningsprogram och ett kostschema efter DINA förutsättningar, vare sig du har möjlighet att träna på gym eller vill träna hemma. Du får under de här fyra veckorna kontinuerlig coaching av mig och jag finns tillgänglig om du har några frågor kring ditt upplägg.

 

Pris för 4 veckor: 1500:-

 

 

Intresseanmälan görs via formuläret under "kontakt" eller via mail till massageterapeut.tina@gmail.com. Du får därefter en hälsodeklaration skickad till dig som ligger till grund för utformningen av ditt unika program.