Tina Andersson

Lomma Kiropraktorklinik
Esplanaden 15
23439 Lomma

070-871 18 89
massageterapeut.tina@gmail.com

Online-/distanscoaching

 
 

Vill du ha hjälp att komma igång med träningen och förbättra dina kostvanor? Då tycker jag att du ska vara med i mitt onlineteam!


Start: När du vill

Pågår: 12 veckor

 

Vad ingår?

  • Ett detaljerat träningsprogram med övningar för hela kroppen. Du kan välja om du vill ha hemmaversionen eller gymversionen beroende på om du vill och har möjlighet att träna på gym eller om du vill träna hemma.

  • Inloggning till en databas online där du kan föra kost- och träningsdagbok. Den första veckan ombeds du äta som du vill, du kan antingen fortsätta som du brukar eller välja att äta “nyttigare” enligt egen definition. Efter första veckan går jag in och analyserar din kost och kommer med förslag på förbättringar just du kan göra, efter dina förutsättningar och mål.

  • Var fjärde vecka uppdateras/förnyas ditt träningsprogram.

  • Coaching! Jag finns tillgänglig på mail eller sms för att svara på dina frågor gällande träningen eller kosten. Har du inga frågor kommer jag ändå checka av med dig hur det går med jämna mellanrum. 

 

Anmälan till: massageterapeut.tina@gmail.com.

 

Efter anmälan får du ett frågeformulär skickat till dig där du bland annat väljer om du kommer utföra träningen på gym eller hemma, samt får fylla i lite kring din hälsa och dina vanor och mål med träningen.